Psychopraktijk
Klein Zwitserland

CONTACT

U kunt zich telefonisch of per email aanmelden.

Contactgegevens

Lydia van der Veen
Psychotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog,
cognitief gedragstherapeut.
Tel : 06-50480365
Email : info@psychopraktijkkleinzwitserland.nl

Indien ik niet in de gelegenheid ben u direct te woord te staan, kunt u een boodschap inspreken of een sms-bericht achterlaten. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld. U kunt op elk moment een e-mail sturen met uw vraag of aanmelding.

Bezoekadres

Psychopraktijk Klein Zwitserland
Stadsring 250
3811 HS Amersfoort

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift in het pand, waardoor de praktijk niet toegankelijk is voor mindervaliden.Wachttijd

22-08-2023
Door afwezigheid van de therapeut vanaf begin oktober tot begin 2024 worden er tot half januari geen nieuwe aanmeldingen in behandeling genomen.  Zodra de wachtlijst weer opengesteld wordt zal dit hier aangegeven worden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (Treeknormen).


Annulering

Zodra u weet dat u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, kunt u dit het beste  telefonisch dan wel per sms /app of mail  doorgeven, zodat de therapeut dit tijdstip anders kan invullen.

Crisis

In geval van een crisissituatie dient u contact op te nemen met uw huisarts of dienstdoende huisarts via de huisartsen spoedpost. In overleg met de huisarts kan eventueel de crisisdienst van de GGZ ingeschakeld worden.

Bereikbaarheid 

Openbaar vervoer: Er is vlakbij een bushalte aan de Stadsring. Hier stoppen meerdere bussen die ook langs station Amersfoort rijden.
Auto: De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Koestraat, gelegen aan de Grote Haag, op minder dan 5 minuten loopafstand van de praktijk.